...

Hírek

Szakmák éjszakája ingyenes buszjáratok

Szakmák éjszakája ingyenes buszjáratok:

Gádorosról:

Fábiánsebestyénről: 

Szegvárról:

 

Kompetencia mérés

A kompetenciamérés arra a kérdésre keresi a választ, hogy a tanulók képesek-e a tudásukat az életben alkalmazni és további ismeretszerzésre felhasználni? Vagyis birtokában vannak-e annak az úgynevezett „eszköztudásnak”, amely sikeres továbbhaladásukhoz nélkülözhetetlen? Ismét jóval az átlag fölötti eredményeink vannak!

 

Beregszászi vendégek

A beregszászi diákokkal újabb tartalmas 3 napot töltöttünk el. Címszavakban a 3 nap programja: ismerkedés az iskolánkkal, korcsolyázás, foci és kosármeccs, előadások a kárpátaljai iskoláról és az E-sportról, szegedi és szarvasi kirándulás, Barátság-fa ültetés... és még sorolhatnánk. Hihetetlen élmény volt ez a 4 nap a kárpátaljai magyar barátainkkal! 2 hét múlva 40 Pollákos diák látogat el Beregszászra, ahol 4 napot töltenek.

Okos otthonokról a Pollákban

Január 31-én diákjaink és tanáraink részére előadást szerveztünk az "okos otthon" mint intelligens lakás elektronikai, informatikai berendezéseiről.

Meghívott vendégünk gyakorlati bemutatót tartott a programozás és működtetés gyakorlati alkalmazásáról.

A telefonról is vezérelhető világítás, redőny és elektromos zár működtetése jogosan keltette fel a diákok érdeklődését, amiről a következő években már az elektronika órákon is tanulnak. 

Mi a jövő szakembereit képezzük!

1. HELYEZÉST ÉRT EL A POLLÁK CSAPATA

A Veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai kara által meghirdetett Bakonyi Bitfaragó Bajnokságon óriási sikert ért el iskolánk 3 fős programozó csapata. 49 csapat közül 8 csapat jutott a november 11-én Veszprémben megrendezett döntőbe, ahol a Pollákos fiúk első helyezést értek el. A Kiss Benedek, Lázár Csanád, Takács Bence összeállítású csapatnak 8 óra állt rendelkezésére, hogy egy önvezető autó programját megírják, a felhasználói felületet megtervezzék, majd egy prezentációban bemutassák a zsűrinek alkotásukat. Igazi programozói kihívás volt ez.

Járási Pollák Antal Informatikai verseny díjkiosztója

A Járási Pollák Antal Informatikai verseny díjkiosztója... Gratulálunk a helyezett diákoknak! I. Süli Milán 5. évfolyam Szegvári Forray Máté Általános Iskola és AMI Tóthné Nóbik Mariann II. Orosz Zoltán 5. évfolyam Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola Urbancsok Győző III. Szekeres Zsombor 5. évfolyam Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola Urbancsok Győző I. Terbán Kamilla 5. évfolyam Mindszenti Általános Iskola Csernákné Kiss Ildikó IV. Annus Kitti 5. évfolyam Mindszenti Általános Iskola Csernákné Kiss Ildikó I. Garai Lázár 6.

Oldalak

Linkek

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.